0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

8in1 Stain & Odour Remover Spray - спрей за премахване на неприятни миризми и петна, 700 мл

8in1 Stain & Odour Remover Spray - спрей за премахване на неприятни миризми и петна, 700 мл

Код: 750602376

Благодарение на интензивно почистващата формула с естествени ензими дори стари и упорити петна и миризми са напълно отстраними (включително урина, повръщане и петна от трева) със спрея 8in1 Stain & Мирис.
Специално разработен от природни ензимr комплекс прониква дълбоко в замърсения плат и превръща органичните съединения в безвредни и без мирис съставки.

8in1 Stain & Мирис е идеален за употреба вътре и извън дома, благодарение на естествената си формула, може да бъде приложен и по време на сън на вашето куче, за жилищни площи, както и за мебели и килими.1. Разклатете добре преди употреба
2. Преди употреба направете тест в скритата част от елемента за устойчивост на цветовете. НЕ използвайте, ако има промени в цвета на елемента.
3. Никога не се разрежда 8in1 Stain & Мирис.
4. С цел избягване на химически реакции и възможните остатъци, никога не ползвайте преди или след третиране с други продукти.

Производител: 8 in 1 - САЩ

Цена:

10,75 лв. Купи

бр.