0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20 кг., доставени до офис на ЕКОНТ, както и за поръчки с тегло над 2кг., дставени до частен адрес. Не важи и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка до офис на ЕКОНТ, а до частен адрес според тарифата на куриерската фирма.

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Bergenia cordifolia 'Purpurascens' - Бергения - 10 - 20 см.

Bergenia cordifolia 'Purpurascens' - Бергения - 10 - 20 см.

Код: tree0683-1

Стойността на доставката не е включена в цената на този продукт. Свържете се с наш сътрудник за информация относно наличността на този продукт в момента. При търсене от ваша страна може да предложим растение с различен размер от обявеното. Баданът или бергенията се отнася към семейство Саксифрагови. Той възхищава с красивите си , здрави листа, които са богати на танин. Те заедно с красивите наситенорозови и бели цветове създават изящен акцент в архитектурата на градината. Родината на този издръжлив многогодишник е Алтай. В природата той обитава преимуществено Сибир и Далечния Изток. Като културно растение най-често се отглеждат дебелолистен бадан и по-рядко – сърцевиден. От студа листата стават пурпурни. По време на цъфтеж баданът е особено красив. Всяка пролет той дарява на дебелите прави безлистни цветоноси с височина до 60 см мили дребни цветове във вид на камбанки. Те са лавандулово-розови, розово-пурпурни или с бял цвят с восъчни налепи и са много ефектни. Формирането на цветовете става през есента. Продължителността на цъфтеж е от края на април до началото на юни. Възможно е вторично цъфтене, есенно – през август-септември.

Цена:

8.60 лв.   7,91 лв. Купи

бр.