0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20 кг., доставени до офис на ЕКОНТ, както и за поръчки с тегло над 2кг., дставени до частен адрес. Не важи и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка до офис на ЕКОНТ, а до частен адрес според тарифата на куриерската фирма.

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Blue Fox - HOT PEPPER - високо ефективна блесна - цвят RBS - RedBlackSilver;, размери - 2 - 6 гр.

Blue Fox - HOT PEPPER - високо ефективна блесна - цвят RBS - RedBlackSilver;, размери - 2 - 6 гр.

Код: sham0219

Blue Fox - HOT PEPPER - високо ефективна блесна - цвят RBS - RedBlackSilver
Модел блесна отличаваща се с контрастните си цветове и точки по листото, които успешно привличат и провокират рибата. Изработена от неръждаема стомана тази блесна перфектно елиминира усукването на влакното. Излъчва специфични звукови вибрации, които успешно привличат рибата с нискочестотен звук. Благодарение на наклонената си под 30 градуса лопатка моделите от серията покриват дълбочина от 0.6 – 1.2 м. Плувайки в този среден слой на водата, блесните от серията Vibrax са идеалният избор, с който ще привлечем вниманието на любопитната риба.Подходяща е за улов на бяла риба, щука,костур,кефал.

Може да разгледате този продукт на сайта на производителя:
Blue Fox - HOT PEPPER

Цена:

6,56 лв. Купи

бр.