0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20 кг., доставени до офис на ЕКОНТ, както и за поръчки с тегло над 2кг., дставени до частен адрес. Не важи и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка до офис на ЕКОНТ, а до частен адрес според тарифата на куриерската фирма.

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Dogyfashion Модел 2, с яка, Размер 3, пинчер

Dogyfashion Модел 2, с яка, Размер 3, пинчер

Код: d20

МОДЕЛ 2 (с яка) е за кучета с по-нежна структура и такива, които се нуждаят от по-голяма защита на тялото. Долната част на дрехата обхваща гърдите и корема, така че по-голямата част на тялото на кучето е защитена. Разработен е в девет размера, като най-големия е подходящ за далматини, добермани и кучета с подобни размери. Различните размери отговарят на следните породи:

* 0-мини породи (мини пинчер, чихуа хуа и други)
* 1-йоркширски териер
* 2-йоркширски териер, по-малък пинчер
* 3-пинчер
* 4-пекинез
* 5-болонка
* 6-териери
* 7-кокер шпаниол
* 8-сетер
* 9-далматинец

Подплатата е от хастар. Предлагат се в различни цветове - изчистени и каре. Наличността на модела в момента може да не отговаря на цветовете от снимките.

Цена:

26.44 лв.   24,85 лв. Купи

бр.