0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Ferplast GABRYL 60 CAGE GABRY - клетка за гризачи, 60х31,5х52см

Ferplast GABRYL 60 CAGE GABRY - клетка за гризачи,  60х31,5х52см

Код: 57056517

Ferplast GABRYL 60 CAGE GABRY - клетка за гризачи, 60х31,5х52см
Ferplast GABRYL 60 CAGE GABRY се състои от стъклен долен резервоар с мрежеста телена структура в горната част и врати, които могат да се отварят от външната страна. Подходяща е за хамстери и други видове дребни гризачи. Специалната дълбочина на базата позволява на вашия хамстер да се вкопава и да се крияе в дървените стърготини. Прозрачната, стъклена основа позволява и вие да имате добър поглед към вашия домашен любимец вътре в клетката. Gabry се предлага в три различни размера, от които Вие можете да избирате в зависимост от специфичните нужди на вашия домашен любимец. Всички клетки са оборудвани с метална стълба, която води до втория етаж и купа за храна, както и поилка. Най-големите модели, Gabry 60 и 80 имат прозрачни пластмасови тръби, с които вашия малък приятел има възможност да играе с часове.
Може да разгледате този продукт на сайта на производителя:
FERPLAST GABRY 60

Цена:

308.00 лв.   286,44 лв. Купи

бр.