0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

FIAP - Electronic Feeder with Spreader - Професионална електронна хранилка за риби с разпръсквател - капацитет 10 кг. - за гранула от 1 до 10 мм.

FIAP - Electronic Feeder with Spreader - Професионална електронна хранилка за риби с разпръсквател - капацитет 10 кг. - за гранула от 1 до 10 мм.

Код: FIAP1586-1

FIAP - Electronic Feeder with Spreader - Професионална електронна хранилка за риби с разпръсквател - капацитет 10 кг. - за гранула от 1 до 10 мм.

Професионално електронно подаващо устройство, което улеснява перфектно контролираното хранене в рибните езерца и производствените предприятия.
Електронните хранилки FIAP Electronic Feeder осигуряват минимизиране разхода за фураж при храненето, както и подобряване на съотношението на фуражите. Този модел автоматични хранилки на FIAP са особено подходящи за перфектно контролирано хранене в люпилни, рибни езера и производствени предприятия. Опцията за настройване на идеалното време за хранене и съответните почивки осигурява бърз и здравословен растеж на рибите. Уникалното електронно подаващо устройство FIAP е с изключително високо качество и е идеално подходящо както за вътрешно, така и за външно ползване. Безшумен зареждащ винт се задвижва от мощен DC мотор (ниско напрежение) и се управлява от FIAP proficontrol Control. Допълнителен стабилен DC двигател (ниско напрежение) служи за управление на разпръскващия диск на FIAP Electronic Feeder with Spreader и гарантира, че фуражът се разпространява с радиус от 2 до 12 метра. FIAP Electronic Feeder е предназначен за пелетизиран фураж, вариращ от 1 - 10 мм., като по този начин позволява хранене на риба от всякакви размери. Времето за хранене и почивките се задават чрез FIAP Proficontrol Control. FIAP захранващото устройство за хранене може да се използва и за прилагане на агенти за кондициониране на водата. Всяко отделно захранващо подаващо устройство FIAP в тази система може да се настрои поотделно с индивидуални параметри. Този модел се предлага в 5 различни версии.

Технически параметри:
Волтаж - DC 12 V
Капацитет – 10 кг.
Тегло – 3.41 кг.
Размери – 31,5 x 27,0 x61,0 см.
Гаранция – 12 месеца.
Висока устойчивост на атмосверни влияния.
Висока водоустойчивост


Този продукт е с допълнително заплащане на доставката.
Възможен е също и по-дълъг срок на доставка от стандартния.
При нчкои от продуктите на FIAP се изисква капаро преди организиране на доставка.

Може да разгледате този продукт на сайта на производителя:
FIAP

Видео представяне на продукта:

Цена:

956.00 лв.   908,20 лв. Купи

бр.