0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20 кг., доставени до офис на ЕКОНТ, както и за поръчки с тегло над 10 кг., дставени до частен адрес. Не важи и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Gardena AccuJet 18-Li - Безжична моторна метла (09335)

Gardena AccuJet 18-Li - Безжична моторна метла (09335)

Код: gard9333

Олекотената и лесна за използване, моторната метла AccuJet 18-Li е перфектният инструмент за премахване на листа,отпадъци и мръсотия от алеята, гаража по най-лесния и бърз начин. Ергономичната ръкохватка идва с компонент за омекотен захват, който гарантира максимален комфорт. Компактните размери на моторната метла позволяват лесно съхранение в мазето,гаража или пристройката. Включени са зарядно устройсто и 18-волтова литиево-йонна батерия. Удобна ръкохватка: Ергономична ръкохватка за комфортна работа във всяка ситуация. Мощна: Мощната литиево-йонна акумулаторна батерия гарантира отлична работа.С едно зареждане на батерията EasyLite 18-Li може да cе почисти зона с големината на тенис корт. Олекотена: Олекотената моторна метла е подходяща за всеки тип потребители. Гаранция: 24 месеца.
Може да разгледате този продукт на сайта на производителя:
AccuJet 18-Li

Цена:

297.60 лв.   285,70 лв. Купи

бр.