0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Gardena Автоматична макара за маркуч - Wall-Mounted Hose Box 35 roll-up automatic - за 35 м. маркуч

Gardena Автоматична макара за маркуч - Wall-Mounted Hose Box 35 roll-up automatic - за 35 м. маркуч

Код: gard8024-20

Gardena Автоматична макара за маркуч - Wall-Mounted Hose Box 35 roll-up automatic.
компактен и готов за незабавна употреба: 35 ролетни автоматично - за по-големи градини.
GARDENA Comfort монтиран на стената на маркуча Box 35 преобръщане на автоматични марки поливане особено лесно и удобно. The Box маркуч ли фабрикуват за вас. практическо Box маркуча е монтиран на стената и може да се върти на 180 °. Маркучът може удобно да се оттегля с малко усилия и се спря на кратки интервали от по максимум 50 см. Маркучът за качество с 13 мм (½ '') диаметър осигурява висока водния поток и оптимална работа на пръскачката. С кратко натискане на маркуча, ключалката се деактивира и, благодарение на въвеждането на автоматични, маркуча е лесно навлиза във вътрешността на кутията, без да се навеждате или фабрикуват. Ръцете ти остават чисти. Една интегрирана стоманена пружина, която е напълно подходящ за дължината на маркуча осигурява дори, мощен прибиране. интегрирано ръководство маркуч предотвратява усукване и заплитане на маркуча. След употреба на полето маркуч, свързващият маркуч може да бъде лесно прикрепен към устройството против капково, по този начин предотвратява капене на вода от маркуча. Друг плюс: Дюзи, пръскачки и мият четки може да се съхранява на скобата за стена, готова за употреба. През зимата на Box маркуч може да бъде взето от ергономично-образна дръжка и без усилие отстранява от стенната конзола за замръзване, защитено съхранение. Монтиран на стената Box маркуча е напълно оборудвана с 35-метровата качество маркуч, а 2-метровата свързващ маркуч, с безстепенна разпръсквач и изисква Оригинална система GARDENA Фитинги (Art No. 8114.): Три Tap конектори (чл. No. 900, 901, 902), а Standard маркуч (чл. No. 915) и един за спиране на водата (чл. No. 913). Благодарение на предоставената скоба стена заедно с винтове и дюбели, монтаж не може да бъде по-опростена. Поливането може да е толкова лесно - с Comfort монтира на стена, маркуч 35 ролетна автоматично.

Може да разгледате този продукт на сайта на производителя:
Gardena Автоматична макара за маркуч - Wall-Mounted Hose Box 35 roll-up automatic

Цена:

380.90 лв.   365,66 лв. Купи

бр.