0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Gardena C 1060 solar plus - Компютър за поливане

Gardena C 1060 solar plus - Компютър за поливане

Код: gard1866

Компютърът за поливане GARDENA C 1060 solar plus се свързва към крана и контролира автоматичното напояване на вашата градина, напр. разпръсквачи или система за капково напояване, като системата Micro-Drip-System, или системата GARDENA Sprinklersystem. Моделът Premium C 1060 solar plus има мощна слънчева клетка, която съхранява произведената енергия във включената литиево-йонна акумулаторна батерия. Дори когато времето е облачно, батерията се зарежда и осигурява непрекъсната и надеждна работа. Програмирането на времето за поливане е лесно: управляващото устройство, оборудвано с голям и ясен дисплей, може да бъде изваждано за по-лесно програмиране. Големият дисплей обяснява с инструкции на екрана на десет избираеми езика кои програмни стъпки трябва да се извършат и в каква последователност. С голямото, лесно за използване въртящо се копче можете лесно да прегледате желаните настройки. Могат да бъдат зададени до шест независими програми или интервала на поливане дневно с продължителност от една минута до 9 часа и 59 минути. Допълнителна гъвкавост: желаните дни за поливане също се избират свободно. В комбинация с автоматичния разпределител на вода от GARDENA могат да се управляват индивидуално до шест различни свързани устройства. За спестяване на вода при работа може да бъде свързан сензор за дъжд или влажност на почвата GARDENA. Възможно е също и изцяло контролирано от сензори напояване със сензора за влажност на почвата. Технически показатели: Водни цикли на ден 6; Продължителност на напояването 0ч 1min - 9ч 59min; Резба За кранове с 26,5 мм (G 3/4") и 33,3 мм (G 1") резба; Работно налягане 0,5 - 12 бара.
Може да разгледате този продукт на сайта на производителя:
Gardena C 1060 solar plus - Компютър за поливане

Цена:

303.37 лв.   291,24 лв. Купи

бр.