0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

GARMIN Forerunner® 735XT Tri Bundle - GPS мултиспорт часовник в комплект с HRM-Tri™ и HRM-Swim™ пулсомери - Черно/Сиво или Тъмно синьо/Светло синьо - 45x45x11.7 mm.

GARMIN Forerunner® 735XT Tri Bundle - GPS мултиспорт часовник в комплект с HRM-Tri™ и HRM-Swim™ пулсомери - Черно/Сиво или Тъмно синьо/Светло синьо - 45x45x11.7 mm.

Код: garmin0019

Високо качествен продукт от GARMIN! GARMIN Forerunner® 735XT Tri Bundle - GPS мултиспорт часовник в комплект с HRM-Tri™ и HRM-Swim™ пулсомери - Черно/Сиво или Тъмно синьо/Светло синьо - 45x45x11.7 mm.

КОД НА ПРОДУКТА: 010-01614-09

Garmin е световен лидер в производството на GPS устройства, спортни часовници и фитнес гривни. Клиентите на тази марка се радват на продукти с безкомпромисно качество, дизайн и точност на измервателните функции. Направете следващата крачка в своя по-активен начин на живот - продуктите на Garmin са отличен избор за целта!
GPS мултиспорт часовник с Garmin Elevate™ вграден пулсомер
1. Измерва сърдечната честота директно на китката
2. Осигурява разширени running dynamics1 за колоездене, плуване и бягане за запис на баланса на времето за контат със земята, дължина на крачката, вертикално съотношение и много повече
3. Предлага VO2 max оценка, праг на лактат2 и съветник за възстановяване
4. Свързана функции3: смарт известия, автоматично качване на Garmin Connect ™, проследяване на живо и още
5. Персонализирайте с безплатни изгледи на часа, приложения и повече от Connect IQ ™

Бъдете по-добър атлет днес, отколкото сте били вчера
Бъдете по-добър спортист на пистата и във водата с Forerunner® 735XT. Този GPS мултиспорт часовник е за атлети, които искат прецизни данни, за да се обучават и да се конкурират. Благодарение на по-малката форма и удобна каишка, 735XT е идеалният часовник, както за тренировка, така и за целият работен ден. Той също така има активити тракер, който да брои вашите стъпки, изгорени калории и сън. Получете данните, които са ви необходими, за да подобрите предишният ден.

Бягане, спринтиране, плуване, колоездене, триатлон
Forerunner® 735XT ви позволява да промените вашата рутина с лекота, благодарение на вградените профили на активност за бягане (навън/ на закрито), колоездене (навън/на закрито), плуване (басейн/открити води), ски бягане, гребни спортове, бягане в пресечена местност , туризъм и силова тренировка. За триатлон състезания, функцията автоматичен мултиспорт ви позволява да превключвате спортен само с едно натискане на бутона. 735XT е съвместим с разширени тренировки за бягане, колоездене - и дори плуване. Създайте свои собствени персонализирани тренировки и изтеглете безплатни от Garmin Connect.
Вграден пулсомер
Forerunner® 735XT е първият ни мултиспорт часовник с Elevate™ технология за измерване на пулса на китката. Сега можете да се движите свободно, когато е време да се качите на колелото или да се качите на пистата. Няма нужда да носите допълнителна каишка, за да видите ваши важни показатели - вижте зоните си на сърдечната честота и удари в минута, всичко това в реално време показано на цветна графика.
Тренирайте сърцето си
Вграденият пулсомер може да отговарят на вашите нужди за състезанието, но когато става въпрос за обучение и възстановяване, имате нужда от повече информация. С Forerunner® 735XT, можете да и се насладите.
Ето и някои от най-разширенитепоказателите, които ще получат с добавянето на допълнителен пулсомер:
1. Динамика на бягането¹, като баланс на времето за контакт със земята, дължина на крачката, вертикално съотношение и още
2. VO2 max оценка, праг на лактата, прогноза за състезанието и съветник за възстановяване
3. Сърдечната честота за плуване4
Докажете го
Strava Suffer Score анализира сърдечната честота по време на тренировка и нарежда вашите общия усилия за дейността. Със закупуването на 735XT получавате 60-дневен безплатен пробен период, за Strava Premium, така че да можете да видите вашия резултат на натоварване и да го използвате, за да мотивирате да дадете максимума от себе си. Вашето страдание има стойност, така че го използвайте.


Свържете се и персонализирайте
Смарт известия3, автоматично качване на Garmin Connect3 и проследяване на циво правят 735XT перфектният SmartWatch за спортисти. Дръжте телефона си на сигурно място, когато сте на дълъг път или бягате и получавайте всичките си известия на часовника, така че да можете да решите дали да реагирате или да продължите да се движите. Можете дори да персонализирате вашето устройство с безплатни изгледи на часа, приложения и полета с данни от Connect IQ ™.
Запазване на вашите усилия
Получете повече от километрите в Garmin Connect, нашата безплатна онлайн общност, където можете да запаметите, планирате и да споделяте дейности. Подобрете вчера, като направите нов личен рекорд - ще можете да видите всички ваши победи на едно място. Получете цифрови идеи5 съобразени с вашите статистики и навици, като здравни съвети. Свържете се с други потребители, за да се конкурирате. Всичко това е на разположение на вашия работен плот или съвместимо мобилно устройство.


Още няколко екстри
Точно като теб, Forerunner 735XT издържа цял ден. Този часовник става ваш партньор във възстановяването с целодневен активити тракер6, който следи крачки, калории и сън. Той също е съвместим с нашата колоездачна Varia ™ линия от устройства за повишаване на информираността, включваща радар, смарт светлини и Varia Vision ™ дисплей.
1Когато се използва с HRM-Run ™ или HRM-Tri ™ пулсомер; включен при някои модели, продават отделно за другите.
2Когато се използва с пулсомер за гърдите.
3Когато се свърже със съвместим телефон.
4Когато се използва с HRM-Swim ™ или HRM-Tri пулсомер; включен при някои модели, продават отделно за другите.
5На разположение на Garmin Connect клиентите, които използват активити тракер функция.
6Точност на активити тракерите

Може да разгледате този продукт на сайта на производителя:
GARMIN Forerunner® 735XT

Видео представяне на продукта GARMIN:

Цена:

1 159,00 лв. Купи

бр.