0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20 кг., доставени до офис на ЕКОНТ, както и за поръчки с тегло над 2кг., дставени до частен адрес. Не важи и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка до офис на ЕКОНТ, а до частен адрес според тарифата на куриерската фирма.

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

GARMIN - GARMIN DRIVETRACK™ 70LM - Модел: 010-01696-01 - Навигация и проследяване на кучета в едно

GARMIN - GARMIN DRIVETRACK™ 70LM - Модел: 010-01696-01 - Навигация и проследяване на кучета в едно

Код: garmin0036-11

GARMIN - GARMIN DRIVETRACK™ 70LM - Модел: 010-01696-01 - Навигация и проследяване на кучета в едно

Ако желаете да бъде инсталирана подробна пътна и offroad карта на България OFRM Geotrade, можете да я добавите към поръчката си от раздел Карти.

Когато Вашите кучета са на лов и вие ги следите с Вашия джип, Garmin DriveTrack е проследяващото решение с "голямо изображение". Той съчетава пътна и офроуд GPS навигация с безжична технология, която ви позволява да видите местоположението на всяко куче, на своя голям 7.0-инчов цветен дисплей.

Вижте къде са Вашите кучета
Garmin DriveTrack се синхронизира безжично със съвместими Alpha 50 и Alpha 100 устройства, за следене на Вашите кучета. Ще виждате маркери за всяко куче на картата на големия 7.0-инчов дисплей с мултитъч. Насоките за движение ще ви помагат лесно да следите и намирате всяко куче, което проследявате. Освен това, за движение по пътища или магистрали, Bluetooth®-съвместимият DriveTrack съчетава най-новите сигнали за водача, гласово активиране на навигацията, доживотни¹ безплатни актуализации на картите на Европа, Active Lane ориентиране и много повече.

Полезни сигнали за водача
Когато сте на пътя, Garmin DriveTrack осигурява сигнали към водача за насърчаване на по-безопасно шофиране и увеличаване на осведомеността за ситуацията. Предупрежденията включват сигнали за остри завои, промени на скоростта, железопътни прелези, животински прелези и др. В допълнение, устройството ви предупреждава ако шофиране в грешната посока на еднопосочна улица и когато наближавате близки училищни зони. Получавате известия за приближаване на червени светофари и камери за скорост2. При по-дълги маршрути, ще получавате предупреждения за умора с потенциални места за почивка след часове няколко часа на каране3. Функцията Какво следва ви показва, места по маршрута ви - директно на Вашия навигационене дисплей - за да ви помогне да видите какво следва по пътя, преди да достигнете целта си.

Навигиране чрез разпознаваеми забележителности
Garmin DriveTrack предефинира навигирането "завой-по-завой" с Garmin Real Directions ™, лесни за разбиране упътванията, които ви ръководят като приятел, използвайки разпознаваеми забележителности, сгради и светофари (например, "Завийте надясно след червената сграда" или "Завийте наляво след мола"). Той е с предварително инсталирани още милиони нови и популярни места, благодарение на Foursquare®.

Намерете точно къде, трябва да отидете
Функцията Direct Access улеснява навигирането до сложни дестинации, като летища и търговски центрове. Когато навигирате до мола, Direct Access ви дава допълнителна информация за местоположението за конкретни магазини вътре. Например, "Пристигане в Woodfield Mall. Champs Sports е вътре, на най-ниското ниво. "

Едно спиране за управление на устройството
Използвайте Garmin Express ™, за да държите Garmin DriveTrack актуален. С Garmin Express лесно си актуализира картите и софтуер, прехвърляте любими от и до устройства и инсталирате безплатни персонализирани превозни средства и гласове.

1Доживотно обновяване на картите - правила и условия

2Сигналите за червени светофари и камери за скорост не са налични във всички региони.

3Предупреждението за умора се активира след дълъг период на шофиране без никакви дълги спирки по маршрута.

Bluetooth® марката и логотоса собственост на Bluetooth SIG, Inc. Foursquare® и логата на Foursquare® са регистрирани търговски марки на Foursquare Labs, Inc.

В кутията:
Garmin DriveTrack 70 LM
Предварително заредена карта на Европа с безплатна доживотна актуализация1
Кабел за зареждане от автомобила
Монтажно за автомобил
USB кабел
Ръководство

Физически данни и характеристики
Размери 18.9 x 11.1 x 2.0 cm
Тегло 306 гр.
Батерия литиево-йонна
Тип на дисплея WVGA цветен TFT с бяла подсветка
Размери на дисплея 15.3 x 8.5 cm; диагонал 17.6 cm (7")
Резолюция на дисплея 800 x 480 пиксела
Живот на батерията до 1 час
Карти и памет
Основна карта Карта на цяла Европа
Безплатни актуализации да
Навигационни функции
Garmin Real Directions™ насоки да
Foursquare® интересни точки да
Гласово активиране на навигацията (управлени с гласови команди) да
Режим Lane Assist с junction view да
Bluetooth® обаждания да
Планиране на маршрут да

Може да разгледате този продукт на сайта на производителя:
GARMIN - GARMIN DRIVETRACK™ 70LM

Видео на продукта:

Цена:

875,00 лв. Купи

бр.