0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Hebe 'White Lady' - Хебе бялата лейди - 10 - 15 см.

Hebe 'White Lady'  - Хебе бялата лейди - 10 - 15 см.

Код: tree0878

Стойността на доставката не е включена в цената на този продукт. Свържете се с наш сътрудник за информация относно наличността на този продукт в момента. При търсене от ваша страна може да предложим растение с различен размер от обявеното. Широколистен храст – вечнозелен. Вечнозелено ниско полухрастче, добре разклонено с гъсто и срещуположно разположени малки овални листенца със сивозелен цвят. Хебе е изключително студоустойчиво, издръжливо и лесно за отглеждане декоративно растение. Използва се за оформяне на бордюри в двора или градината или за засаждане между камъните в алпинеума. Цъфти в края на пролетта - началото на лятото - цъфтят растенията на 3-4 години. Съцветието е гъст клас от дребни бели цветчета. Отглежда се на слънчево място, лека и добре дренирана почва, понася засушаване. Подходящ е за оформяне на бордюри в двора или градината или за засаждане между камъните в алпинеума, както и в комбинация с други ниски цъфтящи или вечнозелени растения.

Цена:

4.95 лв.   4,55 лв. Купи

бр.