0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Integra Protect Obesty 100гр - за наднормено тегло

Integra Protect Obesty 100гр - за наднормено тегло

Код: 90160

Integra Protect Obesty, 100гр - за котки с наднормено тегло

Наднорменото тегло е една относително често настъпваща „болест на цивилизацията”, която все повече се среща и при нашите домашни любимци.
Прекаленото образуване на мастни тъкани и свързаното, чрез тях качване на тегло са най честите признаци за този проблем. Също така генетичната предразположеност може да предизвика тези симптоми, които от своя страна да доведат до различни здравословни рискове.

Значително редуцираното съдържание на диетичната храна INTEGRA® PROTECT (все пак повече висококачествен протеин и по-малко мазнини) в комбинация с умерения дял на баластни вещества подпомагат свалянето на тегло, при което хранителните потребности на четириногите пациенти са напълно задоволени и те се чувстват сити.

НО: Човекът трябва помага и да се занимава активно със своята котка (например чрез игра), което е пътят към редуциране на теглото. Допълнителното хранен „от масата” и допълнителните снаксове и вкусотийки могат да се избегнат в интерес на котката и нейните приятели.

Препоръчителни дневни дажби за котки с тегло 3 – 5 кг. 200 - 360 гр.

Цена:

2.55 лв.   2,40 лв. Купи

бр.