0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

JBL ProFlora m 501 - професионална СО2 система с бутилка 500g за многократна употреба - (по заявка)

JBL ProFlora m 501 - професионална СО2 система с бутилка 500g за многократна употреба - (по заявка)

Код: 6318300

JBL ProFlora m 501 - професионална СО2 система с бутилка 500g за многократна употреба.

Система за торове с CO2 за най-добро хранене на растения с бързо и бавно растение в сладководни аквариуми до 400 литра
Сглобете система, поставете дифузер в аквариума и регулирайте доставянето на СО2, докато постоянният тест показва идеалната стойност
Професионална грижа за водата: прецизно дозиране поради редуктор на налягането. Дори освобождаване. Ефективно разпределение благодарение на разтегателен дифузьор. Най-добра проверка на CO2: брояч на балончета с магнитна част и тест за CO2 / pH. Показание за остатъчното налягане на манометъра
Тестван от TÜV цилиндър за съхранение, цилиндър под налягане с освобождаване от свръхналягане, стойка осигурява цилиндърът да не падне. Връзката с маркучите предотвратява подхлъзването на маркуча, предпазният клапан предотвратява навлизането на вода в цилиндъра
Съдържание на опаковката: зареждащ се 500g CO2 цилиндър, монтаж, поставка, редуктор на налягане, дифузьор JBL Taifun 27 cm, балон брояч, 3 m специален маркуч, стоп назад, постоянен тест за CO2 / pH.

Хранене за аквариумни растения
Растенията осигуряват на аквариума жизнен кислород за обитателите на аквариума, предотвратяват растежа на водораслите, премахват замърсителите, осигуряват скривалищата и намаляват патогените. Системите за торове на JBL захранват растенията с основния хранителен CO2 чрез водата. Те поглъщат това през листата си.

Лесен за инсталиране
Системата е напълно готова за свързване. Завийте редуктора за налягане в цилиндъра за съхранение на CO2. Свържете редуктора за налягане с маркуча към дифузора в аквариума. CO2 навлиза в аквариума и се разтваря във водата от дифузъра. Доставянето на СО2 може да се прекъсне през нощта чрез добавяне на електромагнитен клапан (не е включен в комплекта).

сейф
Цилиндърът за съхранение е тестван на TÜV и е оборудван с освобождаване от свръхналягане. Благодарение на спирателния вентил, водата не може да влезе в цилиндъра. Приложената стойка предотвратява падането на цилиндъра. Капацитетът на системата на CO2 зависи от различни фактори. Карбонатната твърдост, количеството и видовете растения и силата на движението на водната повърхност са решаващи. Цилиндър от 500 грама, който не е изключен от електромагнитен клапан през нощта, продължава с настройката по подразбиране за около 4 месеца.

Може да разгледате този продукт на сайта на производителя:
JBL ProFlora m 501

Цена:

556.80 лв.   523,39 лв. Купи

бр.