0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

JBL Solar Natur Ultra T5, 39W, 850mm (9000K) - аквариумна лампа подсилваща цветовете на рибките - за сладководен аквариум

JBL Solar Natur Ultra T5, 39W, 850mm (9000K) -  аквариумна лампа подсилваща цветовете на рибките - за сладководен аквариум

Код: 6167200

JBL SOLAR ULTRA NATURAL T5, 850мм, 39W (9000K) луминисцентна тръба
JBL SOLAR NATURAL ULTRA T5
Daylight пълен спектър тръба за сладководни аквариуми.

Особено ярка тръба за всички аквариуми.
Чудесно за езерата Малави и Танганайка аквариуми.
Потиска растежа на водорасли чрез пълен спектър еквивалент на слънчева светлина.
Напълно естествени цветове чрез един индекс на цветопредаване (много добър).
Цветна температура 9000 К.

Водните растения и корали от рифа са адаптирани към пълна слънчева светлина. Един поглед към природата, показва, че водните растения се намират в слънчеви и чисти води в плитки дълбочини (до 3 м). Дори повечето видове корали, които се отглеждат в аквариуми са от малка дълбочина, на която дълбочината на проникване на светлина е безсмислена! До 6 м дълбочина всички видими елементи на светлината проникват равномерно силно! Ето защо, растенията и водните животни трябва да имат осветление в аквариум, който трябва да е възможно най-близко до слънчева светлина. JBL SOLAR флуоресцентни тръби (с изключение на SOLAR MarinBlue) имат голямо предимство на пълния спектър. Един поглед към спектъра показва, че отделните спектрални компоненти на тръбите между техните върхове (върхове осветление) трябва да не пада до нула, но да има целия диапазон от сини до червен всички спектрални компоненти.
Научноизследователски институти като Института по морски науки в Кил (ГЕОМАР) работят с пълния спектър тръби JBL в експерименти с естествена морска вода на световния океан за затопляне. Това е впечатляващо доказателство за изключителното качество на тръбите JBL SOLAR!

Може да разгледате този продукт на сайта на производителя:
JBL SOLAR NATUR ULTRA

Цена:

45.25 лв.   42,54 лв. Купи

бр.