0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Кайсия сорт Аурора - 1.50 - 2.00 м.

Кайсия сорт Аурора - 1.50 - 2.00 м.

Код: tree0131-1

Кайсия сорт Аурора - 1.50 - 2.00 м.
Дата на зреене: 20 май-10 юни
Опрашители: Самоопрашващ се сорт

Италиански сорт. Дървото е умерено родовито, силно растящо с отворена кълбовидна корона. Цъфтежът е средно ранен. Има добра устойчивост към зимни и късни пролетни мразове. Отличава се със средна устойчивост към ранно кафяво гниене. Плодовете са овално-кълбовидни, средно едри със средно тегло над 50-60 g.
Кожицата е тънка, оранжево-жълта, със силен руменец по огряваната от слънцето страна. Издържат на манипулация и транспорт и са подходящи за прясна консумация, преработка, консервиране, изсушаване, замразяване и производство на сладка и желета.kaisia/kaisia-sort-aurora.html#sthash.iBW15kl6.dpuf

Стойността на доставката не е включена в цената на този продукт. Свържете се с наш сътрудник за информация относно наличността на този продукт в момента. При търсене от ваша страна може да предложим растение с различен размер от обявеното.

Цена:

6.60 лв.   6,07 лв. Купи

бр.