0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20 кг., доставени до офис на ЕКОНТ, както и за поръчки с тегло над 2кг., дставени до частен адрес. Не важи и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка до офис на ЕКОНТ, а до частен адрес според тарифата на куриерската фирма.

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Karlie - Охлаждаща постелка за кучета и котки - L - 50 х 90 см.

Karlie - Охлаждаща постелка за кучета и котки  - L - 50 х 90 см.

Код: 606013

Охлаждаща постелка за кучета и котки. Особвено подходяща през летните жеги за малки кученца, възрастни кучета, северни породи (Хъски, Маламут, Лайка и др.) и представителите на породите с къси муцуни (Мопс, Боксер, Френски булдог, пекинез и др.). Осигурете хладно и комфортно лято на вашия домашен любимец. Охлаждащ ефект без нужда от хладилник и винаги готова за употреба. Охлажда с часове, побира се в стандартни легла, идеален за използване в автомобила, сгъва се лесно. Изработен от нетоксичен материал който е лесен за почистване. Почиства се на ръка само с влажна кърпа, няма нужда да се поставя в пералня. Няма никакъв мирис и е напълно безопасен. Може да се постави в хладилник за супер охлаждане!

Цена:

50.53 лв.   47,49 лв. Купи

бр.