0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20 кг., доставени до офис на ЕКОНТ, както и за поръчки с тегло над 2кг., дставени до частен адрес. Не важи и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка до офис на ЕКОНТ, а до частен адрес според тарифата на куриерската фирма.

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Kerria japonica 'Picta' - Керия - 15 - 20 см

Kerria japonica 'Picta' - Керия - 15 - 20 см

Код: tree0879

Стойността на доставката не е включена в цената на този продукт. Свържете се с наш сътрудник за информация относно наличността на този продукт в момента. При търсене от ваша страна може да предложим растение с различен размер от обявеното. Керията (Kerria japonica) е невероятен декоративен храст, който произхожда от Китай. У нас се развива много добре, особено на по-влажна почва и слънчеви места. Вирее и на полусянка. Издържа и на суша. Цъфти през май. Керията е листопаден храст, който на височина достига 1,5 - 3 м. Листата са разположени последователно на зелените клони. Керията е устойчив храст на замърсения от газове и пушеци въздух. ко зимата е мразовита, има опасност да измръзнат върховете на клонките. Рано напролет изрежете покафенелите връхчета, за да предпазите растението от студа.

Цена:

4.80 лв.   4,42 лв. Купи

бр.