0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Комбинирано детско съоръжение Г16 - за деца от 1 до 6 год. - дървена конструкция, - серия "Натура"

Комбинирано детско съоръжение Г16 - за деца от 1 до 6 год. - дървена конструкция, - серия "Натура"

Код: impresia215

Характерна за тези серия е масивността на конструкцията, изработена от струговани дървени профили, обработени с идеята да се запази техният натурален цвят и стил. В комбинация с модули от плоскости от обемно - водоустойчив шперплат и метални спомагателни елементи (ръкохватки, портали, закладни части и др.), тези съоръжения съчетават природо-натуралният с характерния за детските съоръжения дизайн на акцентиращите елементи с ярки и атрактвини форми. Повечето от комбинираните съоръжения имат добре изразена тематична насоченост, която дава възможност за проектиране на цялостни тематични площадки за игра. Водещата тема при тези площадки обогатява игрово площадката чрез допълнителни тематични "игри" и забавления.
Друг отличителен белег на тези съоръжения за множеството нетрадиционни модули за катерене, провиране, балансиране и преминаване от една кула към друга, както и модулите за декорация - дървета, палми, птици, животни, насекоми, цветя, знамена и др.
Асиметричните форми на къщичките, покривите и другите модули засилват усещането за връзка със света на приказките, което провокира въображението на малчиганите. Комбинирано детско съоръвение за катерене и пързаляне.
Максимална височина на свободно падане - 85 см.
Допустими настилки за зоната на падане - Пясък, синтетична ударопоглъщаща настилка - 20мм, дървесен чипс, трева
Стандарти на които отговаря изделието - БДС EN1176-1, БДС EN1176-7, БДС EN1176-3, БДС EN71-3
Монтажът на съоръжението се извършва чрез метални закладни части и бетонни стъпки, съгласно конструктивната документация при мека настилка (трева, пясък) или чрез анкериране към твърда основа при синтетична ударопоглъщаща настилка.
Монтажа на съоръжението се заплаща допълнително.
Продукт произведен в България. В цената му не е включена доставка. При този продукт е възможен по-дълък срок на доставка.

Цена:

5 196,00 лв. Купи

бр.