0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Pro Plan Adult Chicken & Rise - суха гранулирана, храна за възрастни котки до 7 години с пиле и ориз - 10 кг.

Pro Plan Adult Chicken & Rise - суха гранулирана, храна за възрастни котки до 7 години с пиле и ориз - 10 кг.

Код: 715

Pro Plan Adult Chicken & Rise - суха гранулирана, храна за възрастни котки до 7 години с пиле и ориз.
Възраст 1-7 години. Богата на пиле и ориз, Pro Plan Adult Optirenal е изключително вкусна и осигурява отлична храна за възрастни котки. Със съдържание на здравословни житни зърна, естествени пребиотици и ориз, тя е лесно смилаема, помага за намаляване на миризмата на изпражненията, а включените в нея минерали, доказано намаляват натрупването на зъбен камък с до 40%. Специалната смес от хранителни вещества допринася за поддържане на бъбречната функция на вашата котка, оптималното съотношение между протеини и калории поддържа здравословното тегло на домашния ви любимец. Наличието на Витамин А, линолова киселина и цинк поддържа кожата на вашето коте еластична и хидратирана, а мастните киселини спомагат за гъста и лъскава козина. В състава на храната са включени здравословни зърнени култури, естествени пребиотици и ориз за по-лесно храносмилане и висока усвоимост от организма.

Цена:

143.00 лв.   132,99 лв. Купи

бр.