0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Pro Plan Adult salmon & Rise - суха гранулирана, храна за възрастни котки до 7 години със сьомга и ориз - 10 кг.

Pro Plan Adult  salmon & Rise - суха гранулирана, храна за възрастни котки до 7 години със сьомга и ориз - 10 кг.

Код: 716

Възраст 1-7 години. Богата на сьомга и ориз, Pro Plan Adult Optirenal е изключително вкусна и пълноценна храна за възрастни котки. Здравословните житни зърна, естествени пребиотици и ориз, правят храната лесно смилаема, помага за намаляване на миризмата на изпражненията и доказано намалява натрупването на зъбен камък с до 40%. Формулата OPTIRENAL съдържа специална смес от хранителни вещества, които допринасят за поддържане на бъбречната функция на вашата котка, а оптималното съотношение между протеини и калории поддържа здравословно теглото на домашен любимец. Висококачествените хранителни съставки водят до по-лесно храносмилане и висока усвоимост от организма. Наличието на Витамин А, линолова киселина и цинк поддържа кожата на вашето коте еластична и хидратирана, а мастните киселини спомагат за гъста и лъскава козина. Високото ниво на качествени протеини и антиоксиданти подпомагат производство на антитела и защита на клетките.

Цена:

143.00 лв.   132,99 лв. Купи

бр.