0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Pro Plan Delicate - суха гранулирана, храна за възрастни котки до 7 години с пуйка и ориз - 10 кг.

Pro Plan Delicate - суха гранулирана, храна за възрастни котки до 7 години с пуйка и ориз - 10 кг.

Код: 713

Възраст 1-7 години. Богата на пуешко месо и ориз, Pro Plan Adult Delicate е много вкусна храна формулирана да предостави пълно и балансирано хранене на вашата котка. Намаленото количество на протеин е с цел да се намали риска от нежелани реакции към храната. Омега 3 и 6 мастни киселини, цинк и витамин. В спомагат за намаляване на сърбежа и лющенето на кожата. Съчетанието на специални минерали, включени в съдържанието доказано намаляват натрупването на зъбен камък до 40%. Висококачествено пуешко месо като основна съставка, е подходящо да задоволи вкуса и на най-капризната котка. Комбинация от разтворими и неразтворими фибри (ориз, царевица и цвекло) за поддържане на оптимално здраве на храносмилателната система и чревния тракт. Формулата OPTIRENAL съдържа специална смес от хранителни вещества, които допринасят за поддържане на бъбречната функция на вашата котка.

Цена:

143.00 лв.   132,99 лв. Купи

бр.