0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Pro Plan House cat Chicken & Rise - суха гранулирана, храна за възрастни котки до 7 години живеещи у дома - с пиле и ориз - 10 кг.

Pro Plan House cat  Chicken & Rise - суха гранулирана, храна за възрастни котки до 7 години живеещи у дома - с пиле и ориз - 10 кг.

Код: 712

Възраст 1-7 години. Котките живеещи на закрито са склонни да страдат от космени образувания в стомаха което се получава при смяна на козината и при естественото им почистване. Богата на пиле и ориз, PRO PLAN Housecat е много вкусна храна, специално предназначена да предотврати прекомерната загуба на козина и контролира формирането на космени образувания в стомаха. Тя съдържа също така естествен източник на инулин (корени от цикория), който доказано намалява миризмата на изпражненията до 20% и натрупването на зъбен камък до 40%. В хранителния състав са включени лесно смилаеми протеини от пилешко месо, яйца и ориз, които съдействат за производство на антитела и защита на клетките и основни хранителни вещества за поддържане на здрава кожа и козина. Количеството на овесени фибри и целулоза контролират образуването на космени топки в стомаха и спомагат за безопасното и леко движение на косми през храносмилателния тракт. Формулата OPTIRENAL съдържа специална смес от хранителни вещества, които допринасят за поддържане на бъбречната функция на вашата котка.

Цена:

143.00 лв.   132,99 лв. Купи

бр.