0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

PRO PLAN Kitten Chicken & Rise - суха гранулирана, храна за малки котенца до 1 година с пиле и ориз - 10 кг.

PRO PLAN Kitten Chicken & Rise - суха гранулирана, храна за малки котенца до 1 година с пиле и ориз - 10 кг.

Код: 22b

Оптимално хранене за защита и отглеждане на малки котенца. Също така се препоръчва за бременни и кърмещи котки. Богата на пиле и ориз, Pro Plan Kitten Optistart е много вкусна храна, която осигурява пълноценно хранене и допълнителни грижи за котенца, в периода от отбиването до 12-месечна възраст. Формулата OPTISTART с коластра и антиоксиданти, допринася за подпомагане на имунните реакции. Естествените антитела от коластра също така поддържат баланса на полезните и вредните бактерии в храносмилателния тракт като по този начин укрепват храносмилателната система. Високо съдържание на протеин и енергия за оптимален и здравословен растеж и на DHA, за да укрепва зрението и развитието на мозъка. Kitten OPTISTART съдържа минерали за контрол на рН и подсилване на развиващата се бъбречна система.

Цена:

144.00 лв.   133,92 лв. Купи

бр.