0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Pro Plan Sterialised salmon & Rise - суха гранулирана, храна за възрастни кастрирани котки и котки склонни към напълняване със сьомга и ориз - 10 кг.

Pro Plan Sterialised salmon & Rise - суха гранулирана, храна за възрастни кастрирани котки и котки склонни към напълняване със сьомга и ориз - 10 кг.

Код: 714

Възраст 1-7 години. Pro Plan Adult After Care е адаптиран към специфичните нужди на кастрираните/стерилизирани котки. Богата на сьомга и ориз Pro Plan Adult After Care е много вкусна храна за котки, разработена, за да предотврати натрупването на наднормено тегло и да поддържа доброто здраве на всички основни външни и вътрешни защитни ситеми на вашата котка. PRO PLAN After Care съдържа рибни протеини, фибри и ниски нива на въглехидрати за по-лесно храносмилане и усвояване на храната и ограничаване натрупването на мазнини. Високото ниво на протеини и антиоксиданти подпомагат производството на антитела и защита на клетките. Формулата OPTIRENAL съдържа специална смес от хранителни вещества, които допринасят за поддържане на бъбречната функция на вашата котка, което намалява риска от образуване на струвитни камъни, от които най-често страдат кастрираните котки. Наличието на Витамин А, линолова киселина и цинк поддържа кожата на вашето коте еластична и хидратирана, а мастните киселини спомагат за гъста и лъскава козина.

Цена:

143.00 лв.   132,99 лв. Купи

бр.