0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Продавам Хамстери обикновенни

Продавам Хамстери обикновенни

Код: 2l

Най-познатият вид хамстери е златистия хамстер (Mesocricetus auratus), този вид хамстери са популярни най-вече като домашни любимци. Има няколко разновидности, включващи дългокосмест (козината му достига няколко сантиметра и има нужда от специална поддръжка). Британският зоолог Leonard Goodwin твърди, че повечето хамстери във Великобритания са наследници на колония, която той е доставил за нуждите на медицинската наука.[4]
Другите хамстери, които се използват за домашни любимци са четирите вида "хамстери-джуджета".Хамстера на Кампел (Phodopus campbelli) е най-рапространен от четирите вида, наречени "руски джуджета"; това не е много вярно, защото повечето хамстери произхождат от Русия. Козината на джунгарския хамстер(Phodopus sungorus) понякога става бяла през зимата (с намалянето на деня за сметка на нощта). Хамстерът на Роборовски е много малък и бърз. Обикновеният хамстер (Cricetulus griseus) е единсвения, който може да се захваща за опашката си (около 4cm дълга), но той технически не е "хамстер-джудже." Повечето хамстери имат много къси опашки. В цената не е калкулирана стойността на доставката.

Цена:

7.00 лв.   6,58 лв. Купи

бр.