0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Продавам Мини Зайчета

Продавам Мини Зайчета

Код: 4l

Мини-зайчето, още наричано зайче-джудже или домашно зайче става все по-популярен домашен любимец в България и може да се намери в много от зоомагазините в страната, на цени от порядъка на 30-40лв. То живее между 5 и 15 години, като най-често достига възраст под 10 години. Като цяло по-малките зайчета живеят по-кратко.

Не изисква прекалени грижи. Достатъчно е да му обръщате внимание сутрин и вечер. Не вдига шум като кучетата и котките, поради което е подходящ домашен любимец и за апартамент. Обича хората, да тича и си играе около вас, въпреки че противно на желанията ви може да не се чувства най-добре да го държите в ръце. За съжаление съжителството на зайчето с малки деца често завършва със сериозни проблеми за зайчето, тъй като децата не са достатъчно внимателни към него.

Може да живее и само, въпреки че с още едно и дори две зайчета би се чувствало по-добре. Може да съжителства и с животни от вида на хамстерите, но по-едри животни като кучета и котки, дори и да не го нападат, може да му причинят силен стрес от уплаха.
В цената не е калкулирана стойността на доставката.

Цена:

35.00 лв.   32,90 лв. Купи

бр.