0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Продавам морски свинчета

Продавам морски свинчета

Код: 6l

Морското свинче (Cavia Porcellus) е вид гризач, принадлежащ към семейство Свинчета (Caviidae) и рода Морски свинчета (Cavia). Морското свинче води началото си от Андите и ранни изследвания са показали, че то е опитомен потомък на близки до неговия вид дребни гризачи като Cavia aperea, fulgida, Cavia tschudii. Морското свинче във вида, който ние го познаваме не живее в дивата природа. В западния свят морското свинче се радва на широка популярност като домашен любимец още от момента, в който е било донесено през 16-ти век от търговци в Европа. Тяхната покорност, податливостта им към човешки контакт и относително лесните грижи, които изискват им отреждат постоянно място като едно от най-популярните домашни животинчета. Познати са около 11 породи морски свинчета като цветовете и цветовите комбинации са изключително много. Разликата между породистите екземпляри и кръстоските е, че първите имат кръгла глава със „стърчащи“ уши,късо компактно тяло и здрави зъби. Селекцията на морските свинчета продължава вече доста десетилетия, така че днес е трудно да ни изненада с някоя нова и непозната порода. Породните белези са най-различни за невероятното количество познати и изучени морски свинчета. В цената не е калкулирана стойността на доставката.

Цена:

35.00 лв.   32,90 лв. Купи

бр.