0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Продавам разсад Домати - сорт "алено сърце" - вкоренен в контейнер.

Продавам разсад Домати - сорт "алено сърце" - вкоренен в контейнер.

Код: VEG500-95-1119-1

Предлагаме разсад собствено производство от доказани сортове зеленчуци, подправки и цветя. Разсада е вкоренен в контейнер по 1 брой, което позволява безпроблемно садене, и прихващане с 0% неуспех, дори и в по-сухо време и по- оскъдно поливане. За поръчки над 20 бр. предлагаме допълнителна отстъпка.

Алено сърце” е най-новият сорт домати, който е високорастящ и е подходящ за отглеждане, както на открито, така и в оранжерии. Новият сорт е създаден, чрез многократен индивидуален отбор от съществуваща местна популация „Биволско сърце”. Подобренията в „Алено сърце” са видими и за неспециалист. При консумация вкусът е сладко-кисел, плодовете са наситено червени и имат сърцевидна форма. Големи са – средното тегло на всеки домат е между 300 и 700 грама, а добивите от декар са между 5 и 7 тона. Плодът е месест и плътен, но същевременно е с нежна кожица, която се топи в устата, а уханието му, дори да е отгледан в оранжерия, е все едно е откъснат от градината на баба. За производителите е било важно екипът учени да постигне резултати, които да гарантират, че „Алено сърце” е устойчив на болести.

Отглеждане: на опорна конструкция, едноредово 70-80/35-40 cm, на 6-8 съцветия или без прекършване на растежния връх.

Наличността на този продукт е сезонна!! Свържете се с наш служител за информация!

Цена:

1.10 лв.   0,99 лв. Купи

бр.