0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20 кг., доставени до офис на ЕКОНТ, както и за поръчки с тегло над 2кг., дставени до частен адрес. Не важи и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка до офис на ЕКОНТ, а до частен адрес според тарифата на куриерската фирма.

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Продавам златни рибки mix oranda with red pompon - 5-7 см

Продавам златни рибки mix oranda with red pompon - 5-7 см

Код: 7l-1-4

Местообитание: Получена е чрез дългогодишна селекция в древен Китай.

Оптимални условия:Отглеждаме ги в просторни аквариуми над 40 литра.Кръгли аквариуми са неподхотящи!Защото е желателна мощна аерация и филтрация,коята обаче да не създава прекалено движение на водата!Оптималната температура е стайна 16–23°С,неутрална рН 7,средна твърдост dH 5–15°H. Соленост 1-2‰ т.е. добавяме около 10 гр. сол на 10 л.вода, като за предпочитане е тя да не е йодирана,тъй като йода все пак дразни хрилете.Задължителна е седмичната частична подмяна на водата до 1/2 част с предварително престояла 24 часа. В горещите дни по-често!Чуствителни са на нитритно замърсяване.Въпреки,че водата може да е прозрачна нитритите не се виждат и ако не подменяме водата рибките бавно се тровят!

Храна: Всеяден вид,който лакомо поглъща храната.Съотношението между растителна(мека водна растителност, сварени ориз, соя, овесени ядки, трохи сухар) и животинска(дафния, тубифекс,ларви на комари) храна е 3:1. Трябва да се внимава да не се прехранва!Възрастните рибки издържат няколко седмичен глад.

Полов диморфизъм: Напролет мъжките имат бели брадавици на хрилното капаче и на предните гръдни перки,лъчите на които са леко изострени. За количество предлагаме допълнителна отстъпка по договаряне.

Цена:

16.47 лв.   15,48 лв. Купи

бр.