0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Royal Canin Medium Adult - суха гранулирана храна за кучета над 1 год. от средните породи - 15 кг.

Royal Canin Medium Adult - суха гранулирана храна за кучета над 1 год. от средните породи -  15 кг.

Код: 415

Храна за кучета в зряла възраст от средни породи от 12 месеца до 7 години. Усилва имунитета - Помага за поддръжанe на естествените защитни сили на кучето, благодарение на мано-олигозахариди, които подкпомагат полезната чревна микрофлора, с Омега 3 (EPA & DHA), Омега 6 мастни киселини, цинк, витамин А и биотин за регенериране на косъма и кожата. Обогатена с витамини Е и С, които помагат за забавяне на стареенето на клетките. Поддържа оптимално тегло -Поддържа оптимално телесно тегло благодарение на адаптиран енергиен прием (14% мазнини и 3930 ккал/кг измерена енергия). Висока усвояемост - Храната е с изключително висока усвояемост благодарение на много висококачествени протеини и балансиран прием на хранителни влакнини за регулиране на чревния транзит. Отлични вкусови качества - Задоволява и най-капризните кучета, благодарение на избраните естествени вкусове, специални размер, форма и състав на гранулата и идеалното съхранение до момента на отварянето (контролирана атмосфера с премахнат кислород).

Цена:

123.00 лв.   116,85 лв. Купи

бр.