0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Royal Canin German Shepherd Puppy - суха гранулирана храна за кучета до 1 година от порода Немска овчарка - 12 кг

Royal Canin German Shepherd Puppy   - суха гранулирана храна за кучета до 1 година от порода Немска овчарка - 12 кг

Код: 1641

Храна, специално създадена за кученца Немски Овчарки от 2 до 15 месеца. Оптимално храносмилане - Осигурява максимална храносмилателна безопасност, която отговаря на нуждите на чувствителния стомах на кученцата Немски Овчарки, благодарение на селекция от високо усвояеми протеини (L.I.P.), коцентрирана енергия и Acti-Flora комплекс (пребиотици и псилиум), адаптирана за избягване на претоварване на стомаха. Здрави кости и стави - Осигурява хармоничен растеж на скелета и минерализацията му. Помага за защита на ставите. Чувствителна кожа (рН > 7) - Поддържа бариерната роля на кожата и естествената красота на козината на кученцето Немска Овчарка. Силни естествени защити - Помага за изграждане и поддръжане на силни естествени защити на малкото кученце.

Цена:

146.60 лв.   139,27 лв. Купи

бр.