0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Royal Canin Giant Adult - суха гранулирана храна за кучета от гигантски породи (тежащи над 45 кг.) от 18 до 24 месеца - 15 кг.

Royal Canin Giant Adult - суха гранулирана храна за кучета от гигантски породи (тежащи над 45 кг.) от 18 до 24 месеца - 15 кг.

Код: 1073

Храна за кучета от гигантски породи (тегло > 45 кг) над 18/24 месеца. Поддържа здравето на ставите - Хондроитинът помага за хидратиране на хрущяла. Глюкозаминът стимулира кръвообращението в хрущяла. Тази синергична комбинация, обогатена с EPA & DHA, помага да се поддържат здрави ставите. Патентована гранула - Патентована гранула, която насърчава дъвченето и намалява наполовина скоростта на поглъщане на храната. Борба с ефектите на стареенето - Борба с ефектите на стареенето чрез намалено съдържание на фосфор, за да се предпази функцията на бъбреците, и повишена концентрация на витамин Е (500 мг/кг), С (200 мг/кг) и селен за защита на клетките. Сърдечен тонус - Поддържа добрата сърдечна функция чрез ексклузивна комбинация от L-карнитин (50 мг/кг) и таурин (1000 мг/кг), която стимулира сърдечните контракции.

Цена:

124.00 лв.   117,80 лв. Купи

бр.