0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Royal Canin GIANT Junior - суха гранулирана храна за подрастващи кучетнца от гигантските породи от 8 до 18/24 месеца - 3.5 кг.

Royal Canin GIANT Junior - суха гранулирана храна за подрастващи кучетнца от гигантските породи  от 8 до 18/24 месеца - 3.5 кг.

Код: 407

Пълноценна и балансирана храна за кученца от гигантски породи (тегло в зряла възраст > 45 кг) - От 8 до 18/24 месеца. Храносмилателна безопасност - Ексклузивна комбинация от хранителни вещества за поддържане на оптимална храносмилателна безопасност (L.I.P. протеини) и балансирана чревна микрофлора (пребиотици, FOS, MOS), която допринася за добро качество на изпражненията. Усилва имунитета - Помага да се поддържат естествените защити на кученцето, благодарение на патентован антиокисидантен комплекс и мано-олигозахариди, с противовъзпалителни свойства, благоприятстващи локалния чревен имунитет. Развитие и укрепване на мускулите - Адаптирано съдържание на протеин и L-карнитин в помощ на поддръжката на мощни мускули. Здрави стави - Помага за защита на ставите и укрепване на костите. Гранули за кученца от гигантски породи - Гранула, подходяща за кученца от гигантски породи: подтиква към дъвчене и помага за доброто храносмилане.
Предлагаме още:
Royal Canin GIANT Starter 15 kg
Royal Canin GIANT Junior 15 kg.
Royal Canin Giant Puppy 15 kg

Цена:

35,00 лв. Купи

бр.