0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Royal Canin Giant Puppy - Суха храна за кучета от гигантските породи до 8 месеца - 15 кг.

Royal Canin Giant Puppy - Суха храна за кучета от гигантските породи до 8 месеца - 15 кг.

Код: 1072

Пълноценна кучешка храна за кученца от гигантски породи (тегло в зряла възраст > 45 кг) - До 8 месеца. Храносмилателна безопасност - Ексклузивна комбинация от хранителни вещества за поддържане на оптимална храносмилателна безопасност (L.I.P. протеини) и балансирана чревна микрофлора (пребиотици, FOS, MOS), която допринася за добро качество на изпражненията. Усилва имунитета - Помага да се поддържат естествените защити на кученцето, благодарение на патентован антиокисидантен комплекс и мано-олигозахариди, имащи противовъзпалителни свойства и действащи благоприятно върху локалния чревен имунитет. Интензивен растеж на скелета - Помага да се поддържа високото темпо на растеж и да се избягва натрупване на наднормено тегло, благодарение на адаптирано енергийно съдържание - Оптимален баланс (енергия/калций). Допринася за добра минерализация на костите при гигантското кученце, благодарение на балансиран и оптимален прием на калций и фосфор. Здрави стави - Помага за защита на ставите и укрепване на костите.
Предлагаме още:
Royal Canin GIANT Starter 15 kg
Royal Canin GIANT Junior 15 kg.

Цена:

135.00 лв.   128,25 лв. Купи

бр.