0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Royal Canin Golden Retriever Puppy - суха храна за млади кучета от порода Голдън Ретривър до 15 месеца - 12 кг.

Royal Canin Golden Retriever Puppy - суха храна за млади кучета от порода Голдън Ретривър до 15 месеца -  12 кг.

Код: 870

Храна, специално създаена за кученца Голдън Ретривър от 2 до 15 месеца. Защита на кожата и козината - Изключително чувствителната кожа на Голдън Ретривъра се възползва директно от подсилващото действие на Skin Complex (комплекс богат на витамини от В-група и хистидин) и EPA & DHA. Оптимално храносмилане - Пребиотици, псилиум и избрани L.I.P. протеини осигуряват оптимално храносмилане и добра консистенция на фекалиите. Здрави стави и кости - Осигурява правилен растеж и минерализация на костите. Помага за защита на ставите, благодарение на хондроитин сулфат и глюкозамин. Силни естествени защити - Помага за поддръжка на естествените защити на кученцето, благодарение на патентован синергичен комплекс антиоксиданти (вит. Е, вит. С, таурин и лутеин).

Цена:

146.60 лв.   139,27 лв. Купи

бр.