0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Royal Canin Hare & Skin Сare - суха храна за котки над 1 година за бляскава козина и здрава кожа - 4 кг.

Royal Canin Hare & Skin Сare - суха храна за котки над 1 година за бляскава козина и здрава кожа - 4 кг.

Код: 217560

Hair and skin33 - За бляскава козина и здрава кожа. Влошаване на качеството на козината понякога означава хранителна недостатъчност. Козината е “огледало” на здравето на котките. Всяко нарушаване на блясъка, гъстотата и цвета на козината сигнализира за проблем. Недостигът на незаменими мастни киселини (омега 6&3) води до загуба на блясъка и изсушаване на козината, което може да е свързано и с поява на пърхут.Ограничения прием на някои амино-киселини може да провокира загуба на козина и забавяне на растежа на косъма. Козината губи блясъка си, косъма става чуплив, а цвета му може да се промени.Резултатът: козината става много по-блестяща след 21 дни хранене изключително с HAIR & SKIN 33. *Целенасоченото действие на хранителните вещества за блестяща козина и здрава кожа.Маслата от соя и пореч (много богати на линоленова киселина) и рибеното масло (богато на омега 3 мастните киселини) помагат за засилване блясъка на козината.Комбинацията от амино-киселини, витамин В, цинк и мед, подхранва козината и кожата, като стимулира синтеза на кератин.
Предлагаме още:
Royal Canin Hare & Skin Сare 33 – 10 kg.

Цена:

79.90 лв.   75,91 лв. Купи

бр.