0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Royal Canin Hairball Care - суха храна за котки над 1 година срещу образуване на космени топки - 2 кг.

Royal Canin Hairball Care - суха храна за котки над 1 година срещу образуване на космени топки - 2 кг.

Код: 389

Royal Canin Hairball Care - Срещу образуване на космени топки в храносмилателния тракт. За котки над 1 година. 2/3 от падналата козина се поглъща от котките по време на почистванетоКотката посвещава около 30% от времето си ближейки козината си. Грубият й език играе ролята на четка, която хваща мъртвите косми и различните частици прилепнали към козината й.Погълнатите косми биват повръщани или отделяни с фекалиите.Естественото отделяне на космите чрез фекалиите може да бъде улеснено чрез стимулиране на стомашното изпразване и чревния транзит. Резултатът: интензивния комплекс срещу космени топки помага за естественото отделяне на на два пъти повече косми след след 21 дни хранене изключително с INTENSE HAIRBALL 34. Естествено отделяне на космените топки.Комбинацията от псилиум, богат на клей, и микронизирани влакнини, стимулира чревния транзит.Вместо да се събират в стомаха и да бъдат повръщани, космите се отделят редовно с фекалиите.
Предлагаме още:
Royal canin Intense Hairball 34 – 2 kg.
Royal canin Intense Hairball 34 – 10 kg.

Цена:

45,30 лв. Купи

бр.