0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Royal Canin Kavalier King Charles Puppy - суха гранулирана храна за кучета Кавалер Кинг Чарлз на въраст от 2 до 10 месеца - 1.5 кг.

Royal Canin Kavalier King Charles Puppy - суха гранулирана храна за кучета Кавалер Кинг Чарлз на въраст от 2 до 10 месеца - 1.5 кг.

Код: 3037h-1

Royal Canin Kavalier King Charles Puppy - суха гранулирана храна за кучета Кавалер Кинг Чарлз на въраст от 2 до 10 месеца

Особено важно е през фазата на растеж на кученцата Кавалер Кинг Чарлс шпаньол да се предлага пълноценна и балансирана храна, която да отговаря на специфичните потребности на тази порода. Кавалер Кинг Чарлс Спаниел са склонни към сърдечни заболявания, също така трябва да се обръща и специално внимание на тяхната храносмилателна система. Благодарение на живия, весел и привързващ се характер кучетата Кавалер Кинг Чарлс спаниел са предпочитани и послушни домашни любимци. Поради сравнително тихия си начин на живот, в зряла възраст и при недостатъчно движение, тази порода има склонност към затлъстяване. Кучето Кавалер Кинг Чарлс Спаниел има дълга, лъскава и мека козина. В съответствие с размера на неговото тяло, то има малка челюст с гъсто разположени зъби, които се нуждаят от специални грижи, също и по време на растежа.
Сухата храна Royal Canin Cavalier King Charles Puppy осигурява балансирано съотношение на хранителни вещества и е с адаптираното съдържание на минерали, EPA и DHA, таурин, L-карнитин и антиоксиданти, което може да има подкрепящо влияние върху сърдечната дейност. Специално разработената формула на храната Royal Canin Cavalier King Charles Puppy подпомага храносмилането и се грижи за добрия баланс на чревната микрофлора. Допълнително се подсилват и активират естествените защитни сили на организма. Крокетите, специално съобразени с челюстта на подрастващия Кавалер Кинг Чарлс, имат специфична текстура и са богати на калций, което предотвратява образуването на зъбен камък.
балансирано съотношение на хранителни вещества и адаптирано съдържание на минерали, EPA и DHA, таурин, L-карнитин и антиоксиданти - за поддържане на добра сърдечна дейност.
специална рецептура за подпомагане на храносмилането, чревната флора и естествените защитни сили на организма
с идеалното съдържание на протеини
индивидуален, съобразен със спецификата на тази порода кучета състав на храната - за балансирано и здравословно хранене
адаптирана форма на крокетата със специална текстура - предотвратява образуването на зъбен камък

Цена:

23.50 лв.   22,33 лв. Купи

бр.