0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Royal Canin Labrador Retriever Puppy - суха храна за кучета от порода Лабрадор Ретривър до 15 месеца - 12 кг.

Royal Canin Labrador Retriever Puppy - суха храна за кучета от порода Лабрадор Ретривър до 15 месеца - 12 кг.

Код: 868

Пълноценна и адаптирана храна за растящи кученца порода Лабрадор Ретривър до 15 месеца. Здравословни растеж и тегло- Допринася за здравословното развитие на костната структура на растящите Лабрадори и спомага за хармонично наддаване на тегло, благодарение на адаптиран прием на енергия, протеини, калций и фосфор. Оптимално храносмилане - Спомага за баланса на чревната микрофлора, благодарение на съдържанието на пребиотици и допринася за оптимално качество на изпражненията, благодарение на L.I.P. протеини, избрани заради много голямата си усвояемост. Силни естествени защити - Помага за поддръжка на естествените защитни сили на растящите Лабрадори, благодарение на патентован антиоксидантен комплекс и мано-олигозахариди. Здрава кожа и красива козина - Оптимално ниво на мастни киселини за здрава кожа и лъскава козина. Помага да се поддържа ролята на “бариера” на кожата (патентован комплекс).

Цена:

146.70 лв.   139,37 лв. Купи

бр.