0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Royal Canin Light Weight Care - суха гранулирана храна за котки над 1 година с наднормено тегло - 0.400 кг.

Royal Canin Light Weight Care  - суха гранулирана храна за котки над 1 година с наднормено тегло - 0.400 кг.

Код: 377

Royal Canin Light Weight Care - Намалява риска от наднормено тегло.1 на 4 котки е с наднормено тегло.Веднъж натрупало се, наднорменото тегло се запазва и дори се увеличава.Не е фатално ако котката ви е с наднормено тегло. Много е важно, обаче, тя да възвърне нормалното си тегло. За да стане това е необходимо да й бъдат наложени някои разумни ограничения, но без това да бъде стресиращо за нея.Чрез използването на храни с умерено енергийно съдържание. Като се насърчава тялото да изгаря повече мазнини. Резултатът: 17% по-малко ежедневно консумирани калории, без намаление на дневната дажба, и пълно задоволяване на апетита на котките. Намаление на консумираните калории и задоволяване на апетита.Богата на влакнини и псилиум, Light40 доказано намалява калориите, консумирани от котката, като същевременно задоволява апетита й. Високото съдържание на протеини (40%) помага за запазване на мускулната маса, а L-карнитинът стимулира усвояването на мастните резерви
Предлагаме още:
Royal Canin Light 40 – 2 kg.
Royal Canin Light 40 – 10 kg.

Цена:

9,95 лв. Купи

бр.