0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Royal Canin Mini Mature +8 - суха гранулирана храна за кучета над 8 години от дребните породи - 8 кг.

Royal Canin Mini Mature +8 - суха гранулирана храна за кучета над 8 години от дребните породи  - 8 кг.

Код: 1156

Висококачествена храна за дребни породи над 8 години. Кученцата от дребни породи са подложени по-дълго на ефектите на стареене, защото често живеят повече от 15 години. Неблагоприятната околна среда на градските условия влияе на кожата и козината им, а с възрастта се губи блясъка, мекотата и еластичността. За да може да се противодейства на тези фактори, Royal Canin разработи Mini Mature, която се грижи специално за дребните породи в напреднала възраст. Mini Mature компенсира постепенната загуба на обоняние и вкус и повишава чуствителността на устната кухина. За поддържане на нормалната функция на бъбреците, се намалява съдържанието на фосфор. Забавя се стареенето на клетките, подхранва козината и защитава кожата чрез аминокиселини и увеличено съдържание на мастни киселини.

Цена:

83.00 лв.   78,85 лв. Купи

бр.