0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Royal Canin Maxi Puppy - Суха храна за кученца от едрите породи до 15 месеца - 4 кг.

Royal Canin Maxi Puppy - Суха храна за кученца от едрите породи до 15 месеца - 4 кг.

Код: 405

Пълноценна и балансирана храна за кученца от едри породи (тегло в зряла възраст от 26 до 44 кг) - До 15 месеца. Храносмилателна безопасност.Ексклузивна комбинация от хранителни вещества за поддръжка на оптимална храносмилателна безопасност (L.I.P. протеини) и балансирана чревна флора (пребиотици, FOS, MOS), която допринася за добро качество на изпражненията. Усилва имунитета - Помага да се поддържат естествените защитни сили на кученцето, благодарение на патентован антиокисидантен комплекс и мано-олигозахариди подпомагащи локалния чревен имунитет. Осигурява хармоничен растеж - Помага да се поддържа хармоничен растеж, благодарение на адаптиран енергиен прием, високо съдържание на протеини и оптимално съдържание и съотношение на калций и фосфор. Умерено съдържание на енергия - Адаптирано енергийно съдържание, което да отговори на нуждите в периода на растеж, докато ограничава риска от натрупване на свръхтегло. Здрави стави - Помага за защита на ставите и укрепване на костите.
Предлагаме още:
Royal Canin Maxi Junior 15 kg

Цена:

44,60 лв. Купи

бр.