0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Royal Canin Medium Puppy - суха гранулирана храна за кучета до 1 год. от средните породи - 15 кг.

Royal Canin Medium Puppy  - суха гранулирана храна за кучета до 1 год. от средните породи - 15 кг.

Код: 424

Пълноценна храна за кученца от средни породи (тегло в зряла възраст от 11 до 25 кг) - До 12 месеца. Оптимално храносмилане. Ексклузивна комбинация от хранителни вещества за поддръжане на оптимална храносмилателна безопасност (L.I.P. протеини) и балансирана чревна микрофлора (пребиотици, фрукто-олигозахариди, мано-олигозахариди), която допринася за добро качество на изпражненията. Усилва имунитета - Помага да се поддържат естествените защитни сили на кученцето, благодарение на патентован комплекс от антиоксиданти и мано-олигозахариди. Хармоничен растеж - Помага да се поддържа хармоничен растеж, благодарение на адаптиран енергиен прием и високо съдържание на протеини. Високо енергийно съдържание - Отговаря на високите енергийни нужди в периода на растежа, като отчита храносмилателната чувствителност и задоволява капризни апетити. Оптимален баланс (калций/фосфор) - Помага да се осигури стабилно развитие на скелета при кученца от средни породи, благодарение на адаптиран прием на калций и фосфор.

Цена:

135.00 лв.   128,25 лв. Купи

бр.