0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Royal Canin Mini Puppy Pouch - за кучета мини породи 1-10 кг., и възраст от 1 до 10 месеца - 85 гр.

Royal Canin Mini Puppy Pouch - за кучета мини породи 1-10 кг., и възраст от 1 до 10 месеца - 85 гр.

Код: bp96j

Royal Canin Mini Puppy Pouch - за кучета мини породи 1-10 кг., и възраст от 1 до 10 месеца - 85 гр.

Кучетата от малките породи имат съвсем кратък, но за сметка на това много интензивен период на растеж. Набавянето на достатъчно количество протеини и енергия е изключително важно, за да се осигури най-добрият старт на кученцето в живота. При оптимален хранителен режим, в рамките на 10 месеца кученцата достигат тегло, което е с 20 пъти по-голямо от теглото им при раждането. Ако през този изключително важен етап кученцата от малките породи са оптимално снабдени с необходимите им хранителни вещества, очакваната продължителност на живота им може да достигне 13 – 16 години.
Консервираната храна Royal Canin Mini Puppy съдържа антиоксидантен комплекс с витамин E който укрепва съпротивителните сили на организма на вашия малък любимец. Благодарение на висококачествените продукти в състава, сготвени по щадяща технология, храната е особено лека и лесносмилаема и допринася за отличния баланс в стомашно-чревната флора на кучето. До 10-месечната си възраст кученцата се нуждаят от изключително много енергия, тъй като през този период се изграждат техните мускули, а костната им система се развива и укрепва. Това е причината те да се нуждаят с около 1,6 пъти повече енергия в сравнение с едно вече пораснали куче. Royal Canin Mini Puppy снабдява вашия малък любимец с енергията, от която той се нуждае за своя здравословен растеж и правилно развитие. Консервираната храна е особено богата на енергия. Практично опакована в паучове от по 85г, храната лесно се сипва и сервира – както като самостоятелна храна, така също и ако я използвате като топинг върху сухата храна. Така вие винаги имате подръка готово ядене, с което вкусно да поглезите своя четирикрак приятел и в същото време той да бъде снабден с всички важни и необходими хранителни вещества и добавки, от които се нуждае през фазата на растеж.

Royal Canin Mini Puppy, накратко:
Балансирана консервирана храна за кученца и млади кучета от малки породи (до 10 кг)
Идеално снабдяване с хранителни вещества до 10тия месец
Оптимално съдържание на енергия: в съответствие с повишената нужда от енергия на малките кученца
Антиоксидантен комплекс: с витамин E, обуславя изграждането на силна имунна система
Лесносмилаема: подбрани съставки, сготвени по щадяща технология, благоприятстват баланса в стомашно-чревната флора
Пикантна рецепта: фини късчета в сос, сочни и вкусни, много харесвани от кучетата
Балансирано съдържание на хранителни вещества: идеално съдържание на протеини, витамини, минерали и микроелементи, рецепта, специално създадена за малките кученца
Практични паучове по 85 г: лесно определяне на порцията и сервиране

Цена:

1.75 лв.   1,66 лв. Купи

бр.