0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Royal Canin Oral Care - суха гранулирана храна за котки над 1 година с устна чувствителност - 8 кг.

Royal Canin Oral Care  - суха гранулирана храна за котки над 1 година с устна чувствителност  - 8 кг.

Код: 1078

Royal Canin Oral Care - За котки над 1 година с устна чувствителност (формиране на зъбен камък). 2 от 3 котки са засегнати от проблеми със зъбите и венците.Зъбната плака се минерализира, като абсорбира калция съдържащ се в слюнката и се превръща в зъбен камък. С течение на времето бактериите от които е формиран той, предизвикват възпаление на венците, лош дъх и дори разклащане на зъбите. Механично почистване на зъбите. Когато котката сдъвква гранулите, те оказват абразивен почистващ ефект, както при четката за зъби. Това ефективно намалява отлагането на зъбна плака и формирането на зъбен камък.59% намаление във формирането на зъбен камък след 28 дни хранене изключително с ORAL SENSITIVE 30.Уникалните форма и структура на гранулите насърчават котките да дъвчат и така оказват почистващ ефект, намалявайки образуването на зъбната плака и камък.Натриевия полифосфат е активна съставка, която “улавя” калция в слюнката и не му позволява да се свърже с плаката и да образува зъбен камък.
Предлагаме още:
Royal Canin Oral Sensitive 30 – 1.5 kg.
Royal Canin Oral Sensitive 30 – 8 kg.

Цена:

136.70 лв.   129,87 лв. Купи

бр.