0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Royal Canin Outdoor - суха гранулирана храна за активни и излизащи и навън котки в зряла възраст от 1 до 7 години - 10 кг.

Royal Canin Outdoor - суха гранулирана храна за активни и излизащи и навън котки в зряла възраст от 1 до 7 години - 10 кг.

Код: 1398

Outdoor 30 - Храна за активни и излизащи и навън котки в зряла възраст от 1 до 7 години.Осигурява оптимален енергиен прием, укрепва естествените защитни сили и подпомага здарвето на ставите при котки, които четво излизат навън, имат по-висока физическа активност и са изложени на повече рискове за здравето.Укрепва естествените защитни сили, благодарение на патентован комплекс от антиоксиданти и неферментиращи влакнини.За здрави стави Поддържа подвижността и добрата функция на ставите, чрез комбинация от глюкозамин, хондроитин и мастни киселини.

Цена:

135.00 лв.   128,25 лв. Купи

бр.