0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Royal Canin Persian - суха гранулирана храна за персийски котки над 1 година - 2 кг.

Royal Canin Persian - суха гранулирана храна за персийски котки над 1 година - 2 кг.

Код: 387

Persian30 - Храна, специално създадена за Персийски котки над 1 година.Разкрива красотата на дългата, плътна козина на Персийката, благодарение на комплекса Beauty Shine Complex, който помага да се ограничи кожното раздразнение, да се подсили ролята на “бариера” на кожата и да се подсилят цветът, блясъкът и мекотата на козината.Помага да се ограничи формирането на космени топки и предпазва от стомашни смущения, благодарение на комбинация от фибри.Осигурява оптимална храносмилателна толерантност, чрез употребата на FOS (фрукто-олигозахариди) и MOS (мано-олигозахариди), както и синергичен антиоксидантен комплекс, съдържащ лутеин, таурин и витамини С и Е.Almond 11, специално създадена гранула за метода на “подезично” захапване, характерно за Персийските котки.
Предлагаме още:
Royal Canin Persian 30 – 10 kg.

Цена:

46,30 лв. Купи

бр.