0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Royal Canin Rottweiller Adult - суха храна съзадена за кучета Ротвайлер над 18 месеца - 12 кг.

Royal Canin Rottweiller Adult  - суха храна съзадена за кучета Ротвайлер над 18 месеца - 12 кг.

Код: 1075

Храна, специално създадена за Ротвайлери над 18 месеца. Сърдечен тонус - Помага да се поддържа сърдечната функция на това атлетично куче, благодарение на добавката на EPA & DHA, на таурина за подпомагане на добро сърдечно свиване, на L-карнитина за доставяне на енергия до клетките, и витамини Е и С, които помагат за поддържане на жизнеността. Здрави мускули - Поддържа здравето на мускулите, благодарение на повишеното съдържание на протеини, основния компонент на мускулите, и повече L-карнитин. Защита на ставите - Повишено съдържание на хондроитин и глюкозамин и повече EPA & DHA в помощ на постоянна подвижност. Специална молосоидна челюст - Специална форма на гранулата, адаптирана към челюстта на Ротвайлера. Насърчавайки го да дъвче, това предотвратява поглъщането на въздух и така опасното стомашно превъртане.

Цена:

131.00 лв.   124,45 лв. Купи

бр.