0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Royal Canin Rottweiller Puppy - суха храна съзадена за кученцата Ротвайлер от 2 до 18 месеца - 12 кг.

Royal Canin Rottweiller Puppy - суха храна съзадена за кученцата Ротвайлер от 2 до 18 месеца - 12 кг.

Код: 1071

Храна, специално съзадена за кученцата Ротвайлер от 2 до 18 месеца. Укрепване на мускулите - Растежът за кученцето Ротвайлер е дълъг, интензивен процес , продължаващ около 18 месеца. ROTTWEILER 31 предоставя контролирани нива на енергия и калций за оптимален растеж и развитие на скелета. Мускулите се развиват силни и здрави благодарение на висококачествените L.I.P. протеини в комбинация с L-карнитин. Оптимално храносмилане - Съдържание на пребиотици, псилиум и високоусвояеми L.I.P. протеини за оптимална храносмилателна толерантност. Подкрепа на развитието на ставите - Помага на ставите да се развият правилно, благодарение на повишените нива EPA, DHA, хондроитин и глюкозамин. Силни естествени защити - Помага за подсилване на естествените защити на кученцето, благодарение на патентован синергичен комплекс антиоксиданти.

Цена:

142.70 лв.   135,57 лв. Купи

бр.